Taraftarlardan Terör Protestosu

Taraftarlardan Terör Protestosu
ZONGULDAK’ta oynanacak olan Zonguldak Kömürspor - Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi bir araya gelen taraftarlar Türk bayrakları açıp yürüyüş yaparak terörü protesto etti.Türkiye 3’üncü Lig 1’inci grup’ta...

ZONGULDAK’ta oynanacak olan Zonguldak Kömürspor - Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi bir araya gelen taraftarlar Türk bayrakları açıp yürüyüş yaparak terörü protesto etti.

Türkiye 3’üncü Lig 1’inci grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Kemal Köksal Stadyumu'nda Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Maç öncesi kent merkezinde Madenci Anıtı önünde toplanan iki takımın taraftarları terörü protesto etti. Yaklaşık 700 taraftar Türk bayrakları açarak 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Herşey vatan için', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları atarak tekbir getirip terörü lanetledi. Yoldan geçen sürücülerde kornalar çalarak taraftarların protestosuna destek verdi.

Taraftarlar kol kola girerek sloganlar eşliğinde valilik binasına kadar yürüdü. Taraftarlar valilik binası önünde şehitler için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudu.

Taraftarlar eylemin ardından olaysız şekilde dağıldı.