Tweet'ini silen Ünal, sosyal medya ekibini suçladı

Tweet'ini silen Ünal, sosyal medya ekibini suçladı
AKP'li Mahir Ünal, Dünya Kadınlar Boks şampiyonası'nda altın madalya kazanan sporculardan sadece birini kutladığı tweetini tepkiler üzerine sildi. Ünal, ardından yaptığı paylaşımda durumun sosyal medya ekininin hatasından kaynaklandığının söyledi.

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 5 altın madalya kazanan sporculardan sadece Busenaz Sürmeneli için tebrik tweet'i attı.

Sosyal medyadan tepkiler yükselirken, Ünal tweet'ini silerek konuya ilişkin açıklama yaptı.

'İyi bir planlama olmadığı uygulamalı görülmüştür'

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda Ayşe Çağırır, Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir toplamda 5 altın madalya kazandı. AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal yaptığı paylaşımı tepkiler sonrası sildi. Ünal oluşan durumun sosyal medya ekibinin hatasından kaynaklandığını ifade ederek şöyle paylaştı:

“Sosyal medya ekibimiz bugün şampiyonlarımızı tek tek tebrik edip finalde topluca bir paylaşım yapmayı planlanmış. (İyi bir planlama olmadığı uygulamalı görülmüştür) Herhangi bir sporcumuzu bir diğerinden ayırmamız düşünülemez her çaba kutsal, her mücadele biriciktir”

“Türkiye ev sahipliğinde gerçekleşen Dünya Kadınlar Boks şampiyonasında bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum."