Sevgilisiyle Tuttuğu Kiralık Katile Kocasını Öldürttü

Sevgilisiyle Tuttuğu Kiralık Katile Kocasını Öldürttü
İstanbul Eyüp'te bir kadın, sevgilisiyle kiralık katil tutup kocasını öldürttü. Polisin geniş çaplı çalışması sonrası sevgililer Antalya'da yakalandı.Eyüp'te geçtiğimiz Ekim ayında N.T.G. (31) isimli şahsın bir otomobilden...

İstanbul Eyüp'te bir kadın, sevgilisiyle kiralık katil tutup kocasını öldürttü. Polisin geniş çaplı çalışması sonrası sevgililer Antalya'da yakalandı.

Eyüp'te geçtiğimiz Ekim ayında N.T.G. (31) isimli şahsın bir otomobilden açılan ateş sonucu hayatını kaybetmesinin ardından polis geniş çaplı araştırma başlattı. İpuçlarını araştıran polis, yaptığı çalışma sonrası N.T.G.'nin eşi S.G.'nin sevgilisi olduğu iddia edilen İ.D.T. ile birlikte olayı azmettirdiğini belirledi. Araştırmayı derinleştiren polis, iki sevgilinin B.A. (40) isimli şahsı 10 bin lira karşılığında kiralık katil olarak tuttuğunu belirledi. Yapılan çalışma sonrası N.T.G.'yi öldürdüğü iddia edilen B.A. nın başka bir suçtan cezaevinde olduğu belirlenirken, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kocasını öldürttüğü iddia edilen S.G. ile sevgilisi İ.D.T.'yi Antalya'da yakaladı. S.G. ve İ.D.T. yapılan sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.