Şehit Komiser Yardımcısı Bilgen Yarın Toprağa Verilecek

Şehit Komiser Yardımcısı Bilgen Yarın Toprağa Verilecek
DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada keskin nişancı tüfeği Kanas ile vurulan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Komiser Yardımcısı 43 yaşındaki Zekeriya Bilgen'in cenazesi, yarın memleketi...

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada keskin nişancı tüfeği Kanas ile vurulan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Komiser Yardımcısı 43 yaşındaki Zekeriya Bilgen'in cenazesi, yarın memleketi olan Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde toprağa verilecek.

Susurluk'ta inşaatlarda usta olarak çalışan Yusuf Bilgen'in dört çocuğundan biri olan Özel Harekat polisi Zekeriya Bilgen, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün teröristlerle girdiği çatışmada yaralandı. Evli ve 4 çocuk babası olan Komiser Yardımcısı Bilgen kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde Özel Harekat Polisi olarak görev yapan Zekeriya Bilgen'in şehit düştüğü haberi, Susurluk İlçesi'ne bağlı Yenimahalle'deki baba evine dün akşam ulaştı. Annesi bir süre önce vefat eden polis Zekeriya Bilgen'in babası Yusuf Bilgen acı haberi yanında kalan torunu Yunus Emre Bilgen'le birlikte aldı. Diğer 3 kardeşi ve annesi Diyarbakır'da babasının yanında kalırken, kendisi dedesinin yanında Susurluk'ta kalan 22 yaşındaki Yunus Emre de dedesiyle birlikte acı haberle yıkıldı. Evlerine ve mahalleye dev Türk bayrağı asılan Bilgen ailesi gün boyunca taziyeleri kabul etti.

Şehit Komiser Yardımcısı Zekeriya Bilgen'in cenazesi Diyarbakır'da yapılan törenlerin uzaması nedeniyle Susurluk'ta yarın toprağa verilmesi kararlaştırıldı. Cenaze töreninin yarına ertelendiği haberi ilçe halkına belediye hoparlöründen yapılan anons ile duyuruldu.