Şehit Babası: 'Bin Tane Evlat Feda Olsun'

Şehit Babası: 'Bin Tane Evlat Feda Olsun'
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Teğmen Recep Erdoğan’ın babası Vahittin Erdoğan, “Vatanımız sağ olsun. Bu vatan için, bu bayrak için bin tane evlat feda olsun” dedi.Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri...

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Teğmen Recep Erdoğan’ın babası Vahittin Erdoğan, “Vatanımız sağ olsun. Bu vatan için, bu bayrak için bin tane evlat feda olsun” dedi.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri ve gazeteciler geçtiğimiz hafta Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Teğmen Recep Erdoğan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Teğmen Recep Erdoğan’ın babası Vahittin Erdoğan, “Vatanımız sağ olsun. Bu vatan için, bu bayrak için bin tane evlat feda olsun” dedi.

Merkeze bağlı Hasköy köyünde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından şehit evinin hemen yakınına kurulan taziye çadırında şehidin babası Vahittin ve kardeşi Osman Erdoğan’la bir araya gelen gazeteciler, acılı baba ve kardeşe bir kez daha başsağlığı dileklerinde bulundu. Şehit Teğmen Recep Erdoğan’ın kabrini de ziyaret eden gazeteciler burada şehit teğmen Erdoğan ve tüm şehitler için dua etti.

“GÜMÜŞHANE BU KADAR BÜYÜK OLURDU”

Aile bireyleri ve köylülerinde bulunduğu taziye çadırında acısını paylaşan herkese teşekkür eden baba Vahittin Erdoğan, Gümüşhane’nin acılı günlerinde 7’sinden 70’ine kendisini yalnız bırakmadığını, herkesin gösterdiği bu hassasiyet nedeniyle kendi acısını bile unuttuğunu belirterek, “Gümüşhane bu kadar büyük olurdu” dedi.

Erdoğan, “Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız hepsi başsağlığı mesajı gönderdi, bazıları doğrudan aradı, jandarma, 112 ekipleri, Özel İdare ekipleri hepsi 24 saat yanımızdaydı. Böyle ilgi gösterdikleri için hepsine çok teşekkür ediyorum. Başta Gümüşhane Valimiz, Milletvekillerimiz, kurum amirlerimizin, oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ederim. Bu hassasiyetten dolayı kendi acımı bile unuttum” diye konuştu.

“BİZ BİTMEYİZ, ONLAR BİTECEKLER”

Erdoğan, teröre lanet okuyarak, “İnanıyorum ki en yakın zamanda bitecekler. Biz bitmeyiz. Biz bitmediğimize göre onlar bitecekler. En yakın zamanda bitecekler. Türk milletinin sabrını denemek bu canilerin haddi değil. Hepsi layığını bulacaklar” ifadelerini kullandı.

“BU VATAN İÇİN, BU BAYRAK İÇİN BİN TANE EVLAT FEDA OLSUN”

Oğlu Recep Erdoğan’ın şehadetinin ardından Türkiye’nin her yerinden ve Kıbrıs’tan şehit Teğmen Erdoğan'ın devre arkadaşlarından da çok kişinin gelerek acılarını paylaştığını dile getiren Erdoğan, “Vatanımız sağ olsun. Bu vatan için, bu bayrak için bin tane evlat feda olsun. Vatan, bayrak, ezan varsa biz de varız. Onlar olmadığı müddetçe biz de olamayız” diyerek sözlerini sonlandırdı.