Oyun Parkı Kundaklandı

Oyun Parkı Kundaklandı
AYDIN'da bir çocuk parkındaki oyun grubu, yaşları 12 ile 15 arasında değişen 3 çocuk tarafından tiner dökülerek kundaklandı. Oyun parkı kullanılamaz hale gelirken, parkı kundakladğı öne sürülen çocuklar, polis tarafından...

AYDIN'da bir çocuk parkındaki oyun grubu, yaşları 12 ile 15 arasında değişen 3 çocuk tarafından tiner dökülerek kundaklandı. Oyun parkı kullanılamaz hale gelirken, parkı kundakladğı öne sürülen çocuklar, polis tarafından yakalandı.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında, Güzelhisar Mahallesi Soğukkuyu Mevkii'ndeki Kuş Cenneti Parkı'nda meydana geldi. Parkta yer alan oyun grubu, görgü tanıklarının ifadelerine göre üç cocuk tarafından tiner dökülerek kundaklandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye, yangını söndürdü. Ancak oyun parkı kullanılamaz hale geldi. Parkta inceleme yapan polis, kundakçıların yakalanması için çalışma başlattı. İlk olarak olay yeri yakınında bir çocuk yakalandı. Olayı itiraf eden gencin ifadesi sonrası diğer iki çocuk da yakalandı. Yaşları 12 ile 15 arasında değişen çocukların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.