Oksijen tüpü patladı, daireyi alevler sardı

Oksijen tüpü patladı, daireyi alevler sardı
Maltepe'de solunum yetmezliği çeken kişi için evde bulundurulan oksijen tüpü bomba gibi patladı.Patlama ile birlikte daire alev alev yandı.Binada mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıMaltepe'de oksijen tüpünün...

Maltepe'de solunum yetmezliği çeken kişi için evde bulundurulan oksijen tüpü bomba gibi patladı.

Patlama ile birlikte daire alev alev yandı.Binada mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Maltepe'de oksijen tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında 2 kişi mahsur kaldı.

Olay sabah 08.30 sıralarında Maltepe Gülyolu Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın 3. katında meydana geldi. Evde solunum sıkıntısı çeken bir hasta için bulundurulan oksijen tüpü nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı patladı. Patlama ile birlikte daire alev alev yanmaya başladı.

Yangın çevrede büyük korku ve paniğe neden oldu. Bina sakinlerini kendilerini dışarı atarken üst katta mahsur kalanlar teras kata çıktılar. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yaklaşık yarım saat süren çalışmaları sonucunda alevleri kontrol altına aldı. Mahsura kalan vatandaşlar itfaiye ekiplerinin merdiven aracı ile kurtarıldı. Dumandan etkilenen 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mahalle sakinleri, ?Evde yatalak hasta vardı, oksijen tüpü kullanıyordu. Tüp patlamış diyorlar? dedi.

KORKUTAN YANGIN CEP TELEFONUNDA

Olay sırasında sokaktan geçen bir vatandaş yangın anını cep telefonu ile görüntüledi. Görüntülerde oksijen tüpünün patladığı belirtilen dairenin alevler içinde yandığı görülüyor.