"O" Aileye 'Denetimli Serbestlik'

"O" Aileye 'Denetimli Serbestlik'
ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde, iş yerinde çalıştırdığı nişanlı kızı kandırıp, defalarca tecavüz eden F.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, Sincan Cezaevi'ne konuldu. Y.B.'yi ilaçla öldürmek isteyen genç kızın...

ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde, iş yerinde çalıştırdığı nişanlı kızı kandırıp, defalarca tecavüz eden F.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, Sincan Cezaevi'ne konuldu. Y.B.'yi ilaçla öldürmek isteyen genç kızın anne ve babası ile yakınları ise çıkarıldıkları mahkemece denetimli gözetim altında tutulması kaydıyla serbest bırakıldı.

"BUGÜN SAYIM YAPACAĞIZ" DENİLEREK ALIKONULDU

Gölbaşı'nda 17 yaşındaki Y.B adlı kız çocuğu, iddiaya göre çalıştığı işyeri sahibi F.D. tarafından 1 yıl boyunca defalarca tecavüze uğradı. Patronu tarafından gönderilen mesajları tesadüfen okuyan ailesi, genç kızı zorla fare zehiri ve çok sayıda antibiyotik içirterek öldürmek istedi. Ölüm korkusu yaşayan ve durumu Emniyete bildiren Y.B., hemen koruma altına alındı, işyeri sahibi F.D. ise tutuklandı.

Korkunç olayın Gölbaşı'nda yaklaşık bir yıl önce meydana geldiği ortaya çıktı. İlçedeki bir eşarp satışı yapan küçük bir dükkanda çalışan 17 yaşındaki Y.B., iddiaya göre çalıştığı işyeri sahibi olan evli F.D. tarafından mesai çıkışı "Bugün sayım yapacağız" denilerek alıkonulup, tecavüze uğradı. Y.B. ise korktuğu için olayı ailesine bildirmedi. F.D. bir yıl boyunca kandırdığı ve tüm isteklerini karşılayacağını belirttiği genç kıza defalarca tecavüzde bulundu. Y.B. ise sözlerine kandığı patronu ile aralarında geçen durumu kimseye anlatmazken, sürekli mesajlaştığı öğrenildi.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

ZANLI TUTUKLANARAK SİNCAN CEZAEVİ'NE KONULDU

Genç kızın aile üyelerinden biri, Y.B.'nin cep telefonuna patronu F.D.'den gelen mesajları okuyup, olayı 1 yıl sonra tesadüfen öğrendi. Aile üyeleri, birlikte karar alıp, Y.B.'yi fare zehiri içirerek öldürmeye kalkıştı. Ailesi tarafından öldürülmek istenen Y.B. ise bu durumu emniyete bildirdi. Karakola çağrılan aile, bu sırada Y.B.'ye zorla bir kutu daha antibiyotik hap içirdi. Ailesi ile birlikte karakola giden Y.B., bu sırada bir anda yere yığıldı. Polis gözetiminde önce hastaneye kaldırılan Y.B., tedavi sonrası Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edildi. İş yerinde çalıştırdığı nişanlı kızı kandırıp, defalarca tecavüz eden F.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, Sincan Cezaevi'ne konuldu. Y.B.'yi ilaçla öldürmek isteyen genç kızın anne ve babası ile yakınları ise çıkarıldıkları mahkemece denetimli gözetim altında tutulması kaydıyla serbest bırakıldı.