Misafirliğe Gittiği Evin Önünde Saldırıya Uğradı

Misafirliğe Gittiği Evin Önünde Saldırıya Uğradı
KONYA'da özel bir şirkette servis şoförlüğü yapan 33 yaşındaki Osman Şeker, misafirliğe gittiği akrabalarının evinin önünde kimliği belirlenemeyen kar maskeli iki kişi tarafından silahlı ve bıçaklı saldırıya uğradı....

KONYA'da özel bir şirkette servis şoförlüğü yapan 33 yaşındaki Osman Şeker, misafirliğe gittiği akrabalarının evinin önünde kimliği belirlenemeyen kar maskeli iki kişi tarafından silahlı ve bıçaklı saldırıya uğradı. Şans eseri vücuduna mermi isabet etmeyen Şeker, aldığı bıçak darbeleri sonucu yaralandı.

Olay, saat 21.15 sıralarında merkez Karatay ilçesi Karakulak Mahallesi Büyük Kumköprü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre akbabasına ziyarete gelen Osman Şeker, evin önüne geldiği sırada plakakası alınamayan beyaz renkli bir otomobilden inen iki kişinin silahlı ve bıçaklı saldırısa uğradı. Şüphelilerle bir süre boğuşan Şeker, bacağına aldığı iki bıçak darbesi sonucu yaralandı. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Osman Şeker olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şeker'in durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, kurusıkı tabancaya ait 13 adet boş mermi kovanı olduğunu tespit etti. Polis, kaçan şüphelileri bulmak için çalışma başlattı.