Memurlar Zorla Mitinge Getirildi!

Memurlar Zorla Mitinge Getirildi!
Memurların "zorla götürüldüğü" Hakkari'deki açılış törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Davutoğlu da katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hakkari Yüksekova Havalimanı açılıştörenine...

Memurların "zorla götürüldüğü" Hakkari'deki açılış törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Davutoğlu da katıldı.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hakkari Yüksekova Havalimanı açılış

törenine katıldı. Erdoğan kürsüye çıkarken alanda YSK tarafından dün yasaklandığı açıklanan Uğur Işılak’ın dombra şarkısından uyarladığı seçim şarkısı çalındı. Miting alanına zorla getirilen memurlara hitap eden Erdoğan AKP’ye oy istedi.

MEMURLAR ZORLA MİTİNGE GETİRİLDİ!

Alandaki vatandaşların büyük kısmının devlet memuru olduğu gözlendi. Önceki gün yayımlanan Hakkari Valililiği’nin genelgesi ise kentte görev yapan tüm memurların açılış törenine gitmeleri “zorunlu” kılınmıştı. Yüksekova esnafı ise tören nedeniyle bugün kepenk açmadı.

YİNE AKP’YE OY İSTEDİ

Erdoğan AKP’ye oy istediği konuşmasında “Hakkari, Selahaddin Eyyubi havalimanı ile geleceğe farklı yürüyor. Bu açılış 2 yıl ertelendi. 99 kere buraya saldırı oldu. 2 yıl önce açmamız gereken bu havalimanının maalesef açamadık. Ne diyorlardı. Buraya uçak ile asker gelecekmiş. Askerin her türlü aracı var. Gelmek istediğinde zaten gelir. Bu havalimanı esas Hakkarili kardeşime lazımdı. Niye yaptırmamak için ellerinden geleni yaptılar. Bunlar benim Kürt kardeşimi sevmiyor. Biz Kürt kardeşimi Kürt olduğu için sevmiyoruz. Beni ayardan Allah onu da yarattığı için seviyoruz. Biz de üstünlük kim Allah’a daha yakınsa öyledir. Ölçü bu. Ama birileri de Zerdüşttür. Zerdüştlerle de benim işim yok. Havalimanının inşasını engellemeye çalışmak Hakkari’ye ihanettir.” dedi.

YÜKSEKOVA KARIŞTI!

Erdoğan’ın mitingi nedeniyle esnafın kepenk kapattığı Yüksekova’da olaylar çıktı. Bir grup şahıs bölgede geniş güvenlik önlemi alan emniyet güçlerine molotof kokteyli attı.