Manisa'da 5.4 büyüklüğünde deprem

Manisa'da 5.4 büyüklüğünde deprem
Kandilli Rasathanesi, merkez üssü Manisa Akhisar olan 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD'dan yapılan açıklamada da, "Manisa'nın Akhisar ilçesinde saat 22.22'de 5,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi" denildi.

AFAD, Manisa Akhisar'da saat 22.22'de 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD, depremin merkez üssünün Manisa'nın Akhisar İlçesi, şiddetinin de 5,4 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Manisa'da meydana gelen deprem İzmir, Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul'da da hissedildi.

Artçı deprem

Kandilli Rasathanesi, 5,4 büyüklüğündeki depremin ardından 22:25'te 4.4 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı.

Akhisar Belediye Başkanı: Yıkılmış bina haberi gelmedi

Akhisar Belediye Başkanı Dutlulu, depreme ilişkin yaptığı açıklamada, "Şehir merkezinde ciddi sıkıntı yok, yıkılmış bina haberi de gelmedi. Musalar köyüne ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.

İzmir'de deprem anı

Manisa Valisi: Can kaybımız yok

Manisa Valisi Ahmet Deniz, depreme ilişkin yaptığı açıklamada, "Herhangi bir can kaybımız yok. Arkadaşlarımız detaylı bilgileri verdiğinde açıklama yapacağız" ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer açıklama yaptı

Soyer, "Akhisar-Musalar merkezli 5.4 şiddetinde yaşadığımız depremden dolayı tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şükürler olsun ki belediyemize şimdiye kadar can veya mal kaybı bilgisi gelmemiştir. Her ihtimale karşı ekiplerimiz teyakkuza geçmiştir." dedi.