Maaşından Kesinti Yapılan Bekçi Av Tüfeğiyle Korku Saçtı

Maaşından Kesinti Yapılan Bekçi Av Tüfeğiyle Korku Saçtı
Maltepe'de maaşından kesinti yapıldığı için çılgına dönen bekçi, eline aldığı av tüfeğiyle intihar girişiminde bulundu. Çevrede korku dolu anların yaşanmasına neden olan bekçi, olay yerine gelen müzakerecinin kendisini...

Maltepe'de maaşından kesinti yapıldığı için çılgına dönen bekçi, eline aldığı av tüfeğiyle intihar girişiminde bulundu. Çevrede korku dolu anların yaşanmasına neden olan bekçi, olay yerine gelen müzakerecinin kendisini ikna etmeye çalıştığı sırada bayıldı. Bekçi hastaneye kaldırılırken, polis silaha el koydu.

Maltepe Zümrütevler Erguvan Sokak'ta maaşından kesinti yapıldığını ileri süren Cemil Erir isimli bir bekçi, eline aldığı av tüfeğiyle polisi alarma geçirdi. İddiaya göre, Erir'in görev yaptığı inşaatta bir süre önce bir hırsızlık olayı yaşandı. Müteahhit, hırsızlık yapılan malzemenin parasını inşaatın bekçisi olan Cemil Erir'den kesti. Maaşından 550 TL kesildiği için duruma sinirlenen bekçi Cemil Erir, av tüfeğiyle intihar girişiminde bulundu. Olay yerine ilk gelen sağlık ekiplerine havaya ateş ederek karşılık veren bekçi, polisi de alarma geçirdi.

Olay yerine gelen çok sayıda polis, bekçiyi ikna etmek için uzun uğraş verdi. Ancak şahıs, kendisini vurma tehdidiyle polisin yanına yaklaşmasını engelledi. Polis, son çare olarak olay yerine müzakereci istedi. Müzakereci de uzun bir süre kızgın bekçiyi ikna etmeye çalıştı. Olay yerine gelen müzakereci konuştuğu sırada tansiyonu düşen Cemil Erir bayıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Erir'e müdahale etti. Bekçi hastaneye kaldırılırken, polis silaha el koydu.