Koç: AKP içinde 50 makul şüpheli var

Koç: AKP içinde 50 makul şüpheli var
CHP Sözcüsü Haluk Koç gündemi değerlendirdi. İşte Haluk Koç'un konuşmasından satır başları:Ali İsmail Korkmaz davasında döverek adam öldürenleri savunanlar safında bir avukat AKP'den milletvekili adayı.Hukukun vicdanların...

CHP Sözcüsü Haluk Koç gündemi değerlendirdi. İşte Haluk Koç'un konuşmasından satır başları:

Ali İsmail Korkmaz davasında döverek adam öldürenleri savunanlar safında bir avukat AKP'den milletvekili adayı.

Hukukun vicdanların ayaklar altına alındığı bir Meclis gecesi yaşadık.

Sağlam irade değil bu korkak bir irade bu kirli bir irade.

Sağlam irade sözü reklamlarda, ama kirli irade, kaçak irade, korkak irade vizyonda.

Ortalama 50 civarında fire var.

17 / 25 Aralık'ta rüşvet ve yolsuzluk olayları ortaya dökülmüştü.

Cumhurbaşbakan'a rağmen nöbetçi başbakana rağmen AKP milletvekillerinin bir bölümü 4 bakana karşı tavır almıştır. Bu durum AKP gemisinin çoktan su almakta olduğunu göstermiştir. AKP'liler bile bu sonuçlardan sonra derhal birbirlerini suçlamaya başlamıştır. "İçimizdeki hainleri bulacağız" açıklaması yapıldı. Eğer baskı olmasa 4 bakanın Yüce Divan'a gideceği ortaya çıktı.

Davutoğlu'nun nöbetine son verilebilir. Vesayet altındaki Davutoğlu ilk sınavından başarısızlıkla çıkmıştır. Partiyi birarada tutmayı başaramamıştır.

AKP siyasi bir projeydi ve o proje şimdi çöplüktedir.

O tetikçi milletvekillerinin ifadesinden sonra AKP içinde 50 tane makul şüpheli ortaya çıkmıştır.

Erdoğan dün yaptığı açıklamada inlerine girdik demişti. Gece yapılan oylamadan sonra kim kimin inine girdi biz de şaşırdık.

İnternette Fuat Avni rumuzuyla matuf kişi sarayın içinden bilgi veriyor. Meclis'teki grup ortada, sarayın içi ortada.

Kaçak saraydan canlı yayın yapıyor bu kişi. sağlam irade tarafından da susturulmak isteniyor. Mevcut iradenin ne kadar sağlam olduğu geceki oylamada ortaya çıktı. Paralı reklamlarla pazarlanan "sağlam irade" gece döndü kevgire döndü.

AKP kaybetmiştir. 4 bakan bu kararla ömür boyu mahkum edilmiştir. Artık kendi vekillerinin vicdanında bile yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla mahkum olan bir parti çatısı vardır. Haziranda bunları mahkum olacağına inanıyoruz.