Kız Kaçırmaya Gitti Balkondan Attılar!

Kız Kaçırmaya Gitti Balkondan Attılar!
İstanbul'da "Hırsızdı, balkondan düştü" denilen gencin, sevgilisini kaçırmak için girdiği evde dövülüp 3'üncü kattan atıldığı ortaya çıktı.Esenler Tuna Mahallesi'nde polise önce hırsızlık ihbarı yapıldı. Binaya...

İstanbul'da "Hırsızdı, balkondan düştü" denilen gencin, sevgilisini kaçırmak için girdiği evde dövülüp 3'üncü kattan atıldığı ortaya çıktı.

Esenler Tuna Mahallesi'nde polise önce hırsızlık ihbarı yapıldı. Binaya giren hırsızın üçüncü kattan düşerek yaralandığı belirtildi. Olay yerine giden polisler hırsızlık iddiasını şüpheli buldu. Cinayet Masası dedektifleri, yaralanan gencin sabıkasının olmadığını saptadı. Olay kısa sürede çözüldü. Fatih Bölük'ün Tekirdağ'da yaşadığı ve girdiği binadaki Cisem K. (21) ile sevgili oldukları ortaya çıktı. 6 ay önce tanışan iki gencin evlenme kararı aldıkları ancak Cisem K.'nin ailesinin bu evliliğe karşı çıktığı iddia edildi. İki sevgilinin bunun üzerine kaçmak için harekete geçtiği belirtildi. İddialara göre, olay günü Bölük, Cisem K.'nin evine gitti.

Genç kızın dairesinin alt katında oturan amcası Kenan K., gencin eve girdiğini fark etti. Kenan K., binanın giriş katında oturan kardeşinin yanına giderek "Eve bir erkek girdi" dedi. Bunun üzerine baba İbrahim K., kardeşi Kenan K. ve genç kızın kuzeni Tayfun T., yukarı çıktı. Cisem K.'nin evindeki odaları arayan üç kişi, balkonda yakaladıkları genci sopalarla döverek üçüncü kattan aşağıya attı. Cinayet Masası Polisleri, İbrahim K., Kenan K. ve Tayfun T.'yi gözaltına aldı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen üç zanlı suçlamaları reddetti.

SIĞINMA EVİ'NE GÖNDERİLDİ

Olay Cisem K.'nin ifadesi ile aydınlandı. Genç kız, "Babam arabası ve evi yok diye beni Fatih'e vermek istemedi. Biz de kaçmak için plan yaptık. Birlikte eve gittik. Eşyalarımı hazırlıyordum. Aniden amcam, babam ve halamın oğlu eve girdi. Fatih'i balkonda kıstırarak dövdüler. Sonra da balkondan aşağıya attılar. Dayak esnasında Fatih'in kanı üzerime sıçradı. Babam 'yaşananlarla ilgili her şeyi unut. Polis sorarsa bir şey anlatma' dedi" şeklinde ifade verdi. Adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı. Hastanede tedavi altına alınan Fatih Bölük'ün durumu ağır. Cisem K. ise Kadın Sığınma Evi'nde koruma altına alındı.