Kılıçdaroğlu'ndan 'davaları kaybediyorsunuz' tepkisi: Çareyi hakimleri göndermekte buldular

Kılıçdaroğlu'ndan 'davaları kaybediyorsunuz' tepkisi: Çareyi hakimleri göndermekte buldular
CHP lideri Kılıçdaroğlu, hakkında açılan davalar ve bu davalara bakan hakimlerin görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin sosyal medyada paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu paylaşımında "Erdoğan ve atadığı Adalet Bakanı; bugün ayarını bozduğunuz kantar, yarın sizi tartar" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açıklamaları nedeniyle peş peşe dava açıyor. Bu davalardan da üst üste Kılıçdaroğlu lehine kararlar çıkıyor.

Bugün sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, hakkında açılan davalar bu davalara bakan hakimlerin görev yerlerinin değiştirilmesiyle ilgili bir paylaşım yaparak adalet vurgusu yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Erdoğan benimle ilgili dava açma algıları yapadursun, tüm davaları kaybediyordu. Çareyi davalara bakan hakimleri göndermekte buldular. Erdoğan ve atadığı Adalet Bakanı; bugün ayarını bozduğunuz kantar, yarın sizi tartar. Yapmayın bunları.

Ayrıca, hukuku savunduğu için görev yeri değişen hakimler, bunu bir şeref madalyası olarak taşıyacaktır. Emin olsunlar, tüm hukuksuzlukları kaldıracak, mağduriyetleri gidereceğiz."