Kılıçdaroğlu Oyunu Kullandı

Kılıçdaroğlu Oyunu Kullandı
Vatandaşların sevgi gösterisiyle karşıladığı Kılıçdaroğlu, saat 14.00 sıralarında eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikmte oy kullanacağı Arjantan İlkokulu'na geldi.CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu...

Vatandaşların sevgi gösterisiyle karşıladığı Kılıçdaroğlu, saat 14.00 sıralarında eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikmte oy kullanacağı Arjantan İlkokulu'na geldi.

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birilkte oyunu Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Çukurambar'da bulunan Arjantin İlkokulu'nda kullandı.

Kılıçdaroğlu oyunu 4134 numaralı sandıkta kulandıktan sonra okul çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulundu, Kılıçdaroğlu, "Eşitsiz koşullarda bir seçim gerçekleştirdik. Her şeye rağmen seçim maratonu güzeldi, halkın ilgisi güzeldi. Sandığa giden oyunu kullanan bütün yurttaşlarıma en içten teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Onlar aynı zamanda demokrasinin bekçisidirler. Hepsini yürekten kucaklıyorum. Umuyorum bu seçimler demokrasimizin gelişmesi için, özgürlüklerimiz için ve refahın hakça tabana yayılması için bir vesile olur. Sandığa gidişimizin temel nedenlerinden biri de budur. Birinci sınıf demokrasiyi bu ülkeye getirmek, aç ve açıkta kimseyi bırakmamak. Bunun mücadelesi yapıldı. Eşitsiz koşullarda bir seçimin gerçekleştiğini ifade ettim. Bunu da zaten bütün Türkiye biliyor ve bütün dünya biliyor ama her şeyden bütün bunlara karşın biz sorumluluğumuzun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Seçim herkese hayırlı uğurlu olsun. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin sorusu üzerine seçimlerin şu ana kadar iyi bir ortamda devam ettiğini belirtirken, "Bu süreç içerisinde bizi en çok üzen Diyarbakır'daki olaydı. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı. Hiç kimse hayatını kaybetmeseydi. Ama ne yapalım bu da gerçekleşti. Sağduyu egemen oldu. Toplumun zaten sağduyusuna güveniyorum. En büyük güvencem halkın sağduyusudur. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.