Kılıçdaroğlu ayakkabılı saldırı hakkında konuştu

Kılıçdaroğlu ayakkabılı saldırı hakkında konuştu
Burcu ORAL EVREN | KARŞI GAZETE - Saldırının planlı olduğunu belirten CHP lideri, ellerinde başka bilgiler de olduğunu açıkladı."SALDIRI PLANLI BİR PROVOKASYON"CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik yapılan ayakkabılı...

Burcu ORAL EVREN | KARŞI GAZETE - Saldırının planlı olduğunu belirten CHP lideri, ellerinde başka bilgiler de olduğunu açıkladı.

"SALDIRI PLANLI BİR PROVOKASYON"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik yapılan ayakkabılı saldırı hakkında Karşı Gazete'nin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, saldırının basit bir hak arama ya da protesto olmadığı yönündeki iddialara katıldığını söyledi.

"BAŞKA BİLGİLER DE VAR"

"Saldırının provokasyon ve planlı olduğuna dair açıklamaların hepsi kesinlikle doğru" diyen CHP Lideri, "bize ulaşan başka bilgiler var ama şu anda paylaşmak için erken" diyerek saldırının arkasındaki güçlerle ilgili araştırma yapıldığını üstü kapalı ifade etti.

"SALDIRILAR DEVAM EDECEK"

Kılıçdaroğlu, yeni saldırılar da beklediğini belirtti; "seçimlere kadar bu saldırıların devam edeceği anlaşılıyor" diye konuştu.

Alınan istihbaratlar doğrultusunda yapılacak değerlendirmeler sonrasında, CHP liderinin koruma sayısının artırılması da gündemde...

CHP Lideri, dün katıldığı toplantıda kendisine ayakkabı fırlatan Yunus Emrah S'den şikayetçi olmamıştı. Gözaltına alınan Yunus Emrah S, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakılmıştı.