Kayıp 2 Gencin Kazada Öldüğü Ortaya Çıktı

Kayıp 2 Gencin Kazada Öldüğü Ortaya Çıktı
ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi Çatalağzı Beldesi'nde 2 gündür kayıp olan 22 yaşındaki Sercan Ersöz ve 21 yaşındaki Murat Yeniay'ın cesetleri, 200 metrelik dik uçurumdan sahile uçan otomobilde bulundu.Türk Telekom Müdürlüğü'nde...

ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi Çatalağzı Beldesi'nde 2 gündür kayıp olan 22 yaşındaki Sercan Ersöz ve 21 yaşındaki Murat Yeniay'ın cesetleri, 200 metrelik dik uçurumdan sahile uçan otomobilde bulundu.

Türk Telekom Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan Sercan Ersöz ile termik santralde çalışan arkadaşı Murat Yeniay, iddiaya göre önceki gün otomobille çeşmeden su doldurmak için Çaycuma İlçesi Filyos Beldesi'ne gitti. İki arkadaş, Sercan Ersöz'ün kullandığı 74 BM 607 plakalı otomobille aynı gün saat 16.30 sıralarında Filyos'tan evlerine dönmek için yola çıktıktan sonra kayboldu. Aileleri, haber alamadıkları çocukları için jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

Jandarma, büyük bölümü uçurum olan Filyos-Çatalağzı arasındaki yolda aramaları yoğunlaştırdı. Sabah saatlerinde, Filyos-Çatalağzı yolunun Türkali Köyü Sivrikaya Mevkii'nde, 200 metrelik uçurumdan sahile uçan bir otomobil bulundu. Uçurumun dik ve kayalık olması nedeniyle karadan sahile ulaşamayan jandarma ve AFAD ekipleri, balıkçı teknesi ile otomobile ulaştı.

Sahilde ters dönen otomobilin altında Sercan Ersöz'ün cesedi bulundu. Murat Yeniay'ın cesedi ise Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekiplerince denizde yaklaşık 5 metrelik dipte bulundu. Ersöz ve Yeniay'ın cesetleri, yapılan incelemeden sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.