Kavga Ettiği Eşi Babasının Evine Gidince İntihara Kalkıştı

Kavga Ettiği Eşi Babasının Evine Gidince İntihara Kalkıştı
Konya’da bir kişi, kavga ettiği eşi babasının evine gidince dokuz katlı hastanenin inşaatına çıkarak intihar girişiminde bulundu.Edinilen bilgiye göre, bir çiftlikte çalışan Şemsettin A. (22), aralarında çıkan bir anlaşmazlıktan...

Konya’da bir kişi, kavga ettiği eşi babasının evine gidince dokuz katlı hastanenin inşaatına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, bir çiftlikte çalışan Şemsettin A. (22), aralarında çıkan bir anlaşmazlıktan dolayı eşiyle kavga etti. Bunun üzerine eşi, iki çocuğuyla birlikte Ilgın’da bulunan babasının evine gitti. Şemsettin A'da bugün merkez Selçuklu ilçesi Yenişehir mahallesinde bulunan hastane inşaatına geldi. Dokuz katlı inşaatın tepesine çıkan Şemsettin A., ayaklarını boşluğa sarkıttı. Olay üzerine inşaat çalışanları, polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri Şemsettin A’nın aşağıya atlama ihtimaline karşı hava yastığı açarak önlem aldı. Polis ekipleri ve yakınları, Şemsettin A’nın yanına giderek ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren çaba sonunda Şemsettin A. inşaattan indirilerek ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ağlayarak inşaattan inen Şemsettin A., “Ben ayıp bir şey yapmadım. Çoluğum çocuğum yanımda olsun diye yaptım. Millet gibi ben eşimi, çoluğumu çocuğumu öldüreyim diye uğraşmıyorum” şeklinde konuştu.