Kartepe'de Telesiyejin Kavgası

Kartepe'de Telesiyejin Kavgası
Arızalanan telesiyejin parası geri ödenmedi, kavga çıktı.KOCAELİ'deki Kartepe kayak merkezinde ücretini ödedikleri telesiyejlerin arızalanması nedeniyle paralarını geri isteyen 6 genç ile otel çalışanları arasında çıkan...

Arızalanan telesiyejin parası geri ödenmedi, kavga çıktı.

KOCAELİ'deki Kartepe kayak merkezinde ücretini ödedikleri telesiyejlerin arızalanması nedeniyle paralarını geri isteyen 6 genç ile otel çalışanları arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga edenleri çevredekiler güçlükle ayırırken, taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

Olay önceki gün, Kartepe'de bulunan otelde meydana geldi. İstanbul'dan gelen S.V., O.M.V., K.V., G.V., E.Ö. ve S.Y., telesiyeje binmek için kişi başı 35 lira ödedi. 4 kişi telesiyeje binerken, O.M.V. ve eşi S.V. telesiyejin arızalanması nedeniyle binemedi. Telesiyejde kalan 4 kişi ise kendi çabaları indi. Bu 4 kişi ile telesiyeje binemeyen 2 kişi, otele gelerek telesiyej için ödedikleri ücretin geri iade edilmesini istedi.

Otel çalışanları paranın iade edilemeyeceğini belirterek, yemek ikramında bulunmayı önerdi. Çıkan tartışma büyüyence müşteriler ile otel çalışanları arasında kavga çıktı. Lobideki kavga korku yaratırken, tekme tokat kavga edenleri araya girenler güçlükle ayırdı. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olması üzerine jandarma ifadelerini aldı.

Otel yetkilileri, elektriklerin kesilmesi nedeniyle telesiyejlerin durduğunu belirterek, "Elektrik kesintisi yaşandığı için telesiyejler durdu. Ücretin iade edilememesi nedeniyle yemek ikramında bulunulması önerilmiş. Sonra kavga çıkıyor. Her iki tarafta birbirinden şikayetçi oldu" açıklamasında bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.