Karayalçın: ''Oyumu Türkiye'ye En İyi Geleceği Hazırlayacak Parti İçin Kullandım''

Karayalçın: ''Oyumu Türkiye'ye En İyi Geleceği Hazırlayacak Parti İçin Kullandım''
 Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oyunu Şişli'de bulunan İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde kullandı. Karayalçın, ''Oyumu, Türkiye'ye ve halkımıza...

 Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oyunu Şişli'de bulunan İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde kullandı. Karayalçın, ''Oyumu, Türkiye'ye ve halkımıza en iyi geleceği hazırlayacak parti için kullandım. Hayırlı olsun'' dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, oyunu sabah saatlerinde Şişli'de bulunan İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde kullandı. İl Başkan Yardımcıları Fuat Keskin, Şerdıl Dara Odabaşı, Ali Haydar Kahraman, Emrah Köksal, Ali Mutlu Köylüoğlu ve Şişli İlçe Başkanı Veli Çelik ile birlikte oy kullanacağı okula gelen İl Başkanı Karayalçın, 1021 numaralı sandığın başına geçerek oyunu kullandı. Çıkışta basın mensuplarını açıklamalarda bulunan Karayalçın, ''Oyumu Türkiye'nin en iyi partisi için en doğru partisi için Türkiye'ye ve halkımıza en iyi geleceği hazırlayacak parti için kullandım. Seçim sonuçlarının İstanbullular ve tüm halkımız için hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.