Karaman İl Başkanı ve gazeteciye saldırıya Babacan'dan tepki: Mücadele edeceğiz

Karaman İl Başkanı ve gazeteciye saldırıya Babacan'dan tepki: Mücadele edeceğiz
DEVA Partili Mehmet Emin Ekmen, Karaman İl Başkanı Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger'in saldırıya uğradığını söyledi. Saldırıya tepki gösteren DEVA Partisi lideri Babacan, "Şiddeti siyaset zanneden bu zihniyetle mücadele edeceğiz" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger'in dün gece saat 00.15 sıralarında MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı'nın da aralarında olduğu 8-10 kişilik bir grup tarafından sopalarla saldırıya maruz bırakıldığını duyurdu. Ekmen, paylaşımında "Müşahade altında tutulan arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Kahpe saldırılarla bizi yıldıramazsınız" dedi.

'Şiddeti siyaset zanneden bu zihniyetle mücadele edeceğiz'

DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan, saldırıya sosyal medya hesabından tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı:

Karaman il başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger, MHP merkez ilçe başkanının başında olduğu bir grubun saldırısına uğradı. Burak Bey ve Hüseyin Bey’e geçmiş olsun. Şiddeti siyaset zanneden bu zihniyetle mücadele edeceğiz.

'İktidarı aklı selime davet ediyoruz'

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat İdris Şahin ise, saldırıya tepki göstererek, "Karaman İl Başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger, siyaseti kendilerine rant kapısı haline getirenler tarafından ağır şekilde darp edildi. Arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Sivil siyasetin üzerindeki şiddetin son bulması için iktidarı aklı selime davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:halktv.com.tr