Kamyon Dolmuşa Çarptı: 2 Ölü, 7 Yaralı

Kamyon Dolmuşa Çarptı: 2 Ölü, 7 Yaralı
Adana'da, kamyonun dolmuşa çarpması sonucu yaşlı çift hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kaza Yüreğir ilçesine bağlı Alihocalı Mahallesi'nde meydana geldi. Adana-Alihocalı arasında toplu taşımacılık...

Adana'da, kamyonun dolmuşa çarpması sonucu yaşlı çift hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Yüreğir ilçesine bağlı Alihocalı Mahallesi'nde meydana geldi. Adana-Alihocalı arasında toplu taşımacılık yapan Eyüp Çağatay, 01 M 0407 plakalı minibüsüyle saat 12.00 sıralarında Alihocalı'dan yolcu alarak Adana istikametine doğru yola çıktı. Çağatay, Alihocalı köprülü kavşağa geldiği sırada kanal boyundan gelen 31 ZK 278 plakalı meyve sebze yüklü kamyonun çarpması sonucu kanala doğru sürüklendi.

Kazada sürücü ile dolmuştaki 9 kişi yaralandı. Sürücü ve 2 yolcu dolmuşta sıkıştı. Bu arada kamyon sürücüsü de aracını bırakıp kaçtı.

Çevredeki vatandaşlar hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verip, bir taraftan da yolcuları kurtarmak için çaba harcadı. Vatandaşlar sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de sürücüyle birlikte 7 yaralıyı Adana'daki hastanelere kaldırdı. Kamyonun vurduğu yerde oturan ve sıkışan karı koca Mehmet (89) ile eşi Fatma Derelioğlu (78) sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kazadan sonra olay yerine gelen bazı şahıslar ise gözyaşlarına boğuldu. Ölen karı kocanın cenazeleri adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.