Kahvehaneye Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 5 Yaralı!

Kahvehaneye Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 5 Yaralı!
İstanbul Küçükçekmece'de bulunan Kanarya Mahallesi'nde yüzleri maskeli iki kişi kahvehaneyi taradı, olayda iki kişi ölürken, 5 kişi de yaralandı. Saldırının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube...

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan Kanarya Mahallesi'nde yüzleri maskeli iki kişi kahvehaneyi taradı, olayda iki kişi ölürken, 5 kişi de yaralandı. Saldırının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat, çevik kuvvet ve polis helikopterinin desteğiyle çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde bir kahvehaneye yüzleri maskeli 2 kişi tarafından ateş açıldı. Olayda 2 kişi ölürken, biri ağır 5 kişi de yaralandı.

Olay saat 22.00 sıralarında Tavuskuşu Caddesi üzerinde bulunan Ufuk Kıraathanesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yüzleri maskeli 2 kişi, kalaşnikof marka otomatik silah ve tabancayla kahvehaneye ateş açtı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.
 

Olayda biri ağır 5 kişi yaralandı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, kıraathane ve çevresinde delil toplarken, saldırganların yakalanması için bölgede aramalara başladı.

SALDIRI SONRASI OPERASYON

Saldırının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat, çevik kuvvet ve polis helikopterinin desteğiyle çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Çevik kuvvet ekiplerinin TOMA'larla aldığı geniş güvenlik önlemlerinin ardından tespit edilen adreslere özel harekat polislerinin öncülüğünde giren polisler, tespit edilen şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde aramalar yapıldı.

Polis helikopteri ise operasyon sırasında havadan koordinasyon sağladı.

Operasyon düzenlenen adreslerdeki aramaların sürdüğü öğrenildi.