İstanbul'un Bir Bölümü Karanlığa Büründü

İstanbul'un Bir Bölümü Karanlığa Büründü
İstanbul'da, sistem arızası nedeniyle Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü ile Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer ve Kağıthane'de elektrik kesintisi yaşandı.Elektrik kesintisi nedeniyle Beyoğlu Tarlabaşı'ndaki...

İstanbul'da, sistem arızası nedeniyle Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü ile Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer ve Kağıthane'de elektrik kesintisi yaşandı.

Elektrik kesintisi nedeniyle Beyoğlu Tarlabaşı'ndaki apartman ve işyerleri karanlığa büründü. Tarlabaşı'ndaki bir markette işyeri sahibinin "lüks" denilen aydınlatma cihazıyla karanlığa karşı çözüm ürettiği görüldü. Yine Beyoğlu Irmak Caddesi'ndeki trafik ışıklarının yanmaması nedeniyle kısa sürede caddede araç yoğunluğu yaşandı.

Yaklaşık 45 dakika süren kesinti sonrası bölgelere kademeli olarak elektrik verilmeye başlandı.

BEDAŞ: AN İTİBARİYLE KESİNTİDEN ETKİLENEN BÖLGE KALMAMIŞTIR

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş., Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü ile Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer ve Kağıthane'yi etkileyen elektrik kesintisinin bona erdiğini duyurdu.

BEDAŞ'tan yapılan açıklamada, "TEİAŞ'tan gelen bilgiye göre sistem arızası nedeni ile Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü, Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer, Kağıthane ilçelerini etkileyen elektrik kesintisi yaşanmıştı. An itibari ile TEİAŞ sistem arızası kaynaklı kesintiden etkilenen bölge kalmamıştır. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak belirtilen bölgelere elektrik verilmiştir" denildi.