İstanbul'da Büyük Hayali İhracat Operasyonu!

İstanbul'da Büyük Hayali İhracat Operasyonu!
 İstanbul polisi, şafak vakti bir çok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 76 isim hakkında yakalama kararının bulunduğu öğrenildi.Başakşehir ve Bakırköy başta olmak üzere İstanbul’un birçok bölgesinde hayali ihracat...

 İstanbul polisi, şafak vakti bir çok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 76 isim hakkında yakalama kararının bulunduğu öğrenildi.

Başakşehir ve Bakırköy başta olmak üzere İstanbul’un birçok bölgesinde hayali ihracat operasyonu düzenlendi. 76 şüpheli hakkında yakalama kararının bulunduğu operasyonda 100′e yakın adrese baskın yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Şube Müdürlüğü, Sahtecilik Büro Amirliği ekipleri özel harekat ekiplerinin desteği ile Başakşehir ve Bakırköy’de tespit edilen adreslere operasyon düzenlendi.

Güvercintepe Mahallesi’nde bulunan bir rezidansa gelen emniyet güçleri, burada bulunan iki farklı adresteki şüphelileri, Özel Harekat polislerinin desteğiyle girilen evlerde yakaladı. Şüpheliler gözaltına alınırken, evlerde aramalar yapıldı.

Şüphelilerin sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüleceği bildirildi.

GÖZATINA ALINAN KİŞİ RAHATSIZLANINCA AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Öte yandan, Osmaniye Mahallesi, Sığırtmaç Caddesi’nde bulunan lüks bir sitedeki incelemenin ardından gözaltına alınan bir kişi rahatsızlanınca adrese ambulans çağırıldı. Gözaltına alınan kişi eli kelepçeli olarak ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü. Rezidanstaki incelemelerin ardından ise iki kişi gözaltına alındı.

76 İSİM 100′E YAKIN ADRES!

Operasyon kapsamında 76 isim hakkında arama kararı bulunduğu öğrenildi. 100′e yakın adreste polisin aralamarının sürdüğü öğrenildi.