İstanbul Valisi açıkladı: İzinli sayılacaklar

İstanbul Valisi açıkladı: İzinli sayılacaklar
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, "Kar yağışı ve oluşacak olumsuzluk nedeniyle il genelinde 24 ve 25 Ocak tarihlerinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel idari izinli sayılacak" ifadelerini kullandı.

Şiddetli kar yağışı tüm yurtta etkili olmaya devam ederken yaşamı da olumsuz etkiliyor. Bu nedenle pek çok ilde engelli, hamile ve 3 yaş altı çocuğu olan kadın kamu görevlilerinin izinli sayılacağı bildirildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan; malûl ve engelliler ile hamile olanların idari izinli sayılacağını açıkladı. İşte kar yağışı nedeniyle kamu personelinin idari izinli sayılacağı iller...

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan açıklama

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kıymetli Hemşehrilerim, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca; İstanbul’da olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan; malûl ve engelliler ile hamile olanlar 24-25 Ocak tarihlerinde (Pazartersi-Salı) idari izinli sayılacaktır." ifadelerini kullandı.