İmamoğlu hazine onayından geçmeyen projeler hakkında: Afişe edeceğim

İmamoğlu hazine onayından geçmeyen projeler hakkında: Afişe edeceğim
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2022 bütçesinde yer verilmeyen metro projelerine ilişkin "Bütün duraklara, üst geçitlere yazacağız; Ey halkımız, sizin metroyla buluşmanızı engelliyorlar. Bugüne kadar bunu yapmadım artık afişe edeceğim" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, metro ihalesine onay vermeyen Cumhurbaşkanlığının 2022 bütçesinde onay vermediği metro projelerinin, İstanbul'daki bütün metro, metrobüs ve otobüs duraklarına afişlerini asacağını söyledi.

İmamoğlu, İstanbul'da şahsi çıkar ve ihtirasların önde tutularak yapıldığı hataların engellenmesi gerektiğini belirterek "Bu işi gören, aklı selim bir şekilde analiz eden bir akıl var, o akıl umuyorum İstanbul'un sorunlarını çözmeye muktedir olur. O aklın İstanbul'da olduğunu hissediyorum, siyasi bir görev yaptıklarını da anlıyorum ama anlamak istemiyorum. O muktedir akılla 'sen nasıl bu hatayı yaparsın' deyip Beylikdüzü hattına hazine onayını ek listede hızlıca çıkarabilir" dedi.

'Bütün metrobüs duraklarına yazdıracağım'

İmamoğlu bu durumu insanların duymasını sağlayacağım diyerek engellenen metro projelerini afişe edeceğini söyleyerek "Bütün metrobüs duraklarına, üst geçitlere yazsınlar, ‘Ey halkımız, sizin metro ile buluşmanızı engelliyorlar’ yazdıracağım” dedi.