İletişim Başkanlığı'ndan 'Birlikte Türkiyeyiz' şarkısı

İletişim Başkanlığı, Şükriye Tutkun'un seslendirdiği 'Birlikte Türkiyeyiz' şarkısı yayınlandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şarkı için hazırlanan klibi sosyal medya hesabından paylaştı.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; şarkıda Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğine vurgu yapıldı. Klipte, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılan 1915 Çanakkale Köprüsünden görüntülere de yer verildi.

Fahrettin Altun, Twitter'daki hesabından şarkı için hazırlanan klip ile birlikte paylaştığı mesajında, "Türkiye'miz, ülkemiz ne güzel bir memleket, ne kutlu bir vatan. Bu vatan için gece gündüz çalışan güçlü bir liderimiz var. Hikayemiz burada, sazımız burada, sözümüz burada, kalbimiz burada, burası için atıyor. Birlikte Türkiyeyiz en son nefese kadar" dedi.

Şükriye Tutkun'a teşekkür eden Altun, "Kıymetli sanatçı Şükriye Tutkun’a bu değerli çalışması için, duygularımıza tercüman olduğu için bir kez daha teşekkür ediyorum. Kadife sesi bu güzel memlekette hep var olsun" ifadesini kullandı.