İki Bakanlığa Ait Atamalar Resmi Gazete'de Yayımlandı

İki Bakanlığa Ait Atamalar Resmi Gazete'de Yayımlandı
Adalet ile Maliye Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılıklarına Ankara İdare Mahkemesi Başkanı Musa Heybet ile Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü...

Adalet ile Maliye Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

 Buna göre, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılıklarına Ankara İdare Mahkemesi Başkanı Musa Heybet ile Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü Yüksel Kocaman atandı.

Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğüne, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Günay Albayrak, Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne, Bakanlık Tetkik Hâkimi Harun Mert, Kanunlar Genel Müdürlüğüne, Bakanlık Tetkik Hâkimi Dr. Ekrem Çetintürk ve Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne, Bakanlık Tetkik Hakimi Feyzullah Taşkın getirildi.

Ayrıca Adalet Müfettişliklerine Dikili Cumhuriyet Savcısı Kerem Kerim Arslan, Elmalı Cumhuriyet Savcısı Onur Utku Sevim, Yargıtay Tetkik Hâkimi Ramazan Temel, Gönen Hâkimi Berkay Altuğ, Kumluca Cumhuriyet Savcısı Mehmet Oğraş, Yargıtay Tetkik Hâkimi İrfan Şancı, Yargıtay Tetkik Hâkimi Semih Çayönü ve Alanya Hâkimi Özcan Çakıroğlu’nun Hâkimler ve Savcılar Kanununun 37’nci maddesi gereğince atanmaları uygun görüldü.

MALİYE BAKANLIĞINA ATAMALAR

Maliye Bakanlığı’na ait atama kararlarına göre ise Bakanlık Müşavirliğine Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akdamar’ın, Akdamar’ın yerine de Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Tufan Büyükuzun’un atanması kararlaştırıldı.

Maliye Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Mustafa Güneş, Güneş'in yerine ise Vergi Başmüfettişi Semi Okumuş atandı.

Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişliklerine de Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Gelir İdaresi Grup Başkanları Uğur Öztürk ile Erkan Macit’in atanmaları uygun bulundu.

Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliklerine ise Gelir İdaresi Daire Başkanı Hasan Kurnaz, Gelir İdaresi Grup Başkanları Hüdaverdi Akkoca, Mustafa Sevgin, Ali Terzi ile Gelir İdaresi Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Mustafa Atmaca getirildi. Vergi Başmüfettişliklerine Faruk Elieyioğlu, Ömer Keskin ve Ahmet Ünlü’nün ataması da yapıldı.

ANKA