"Hemen İyileşip Görevime Geri Döneceğim"

"Hemen İyileşip Görevime Geri Döneceğim"
Diyarbakır’ın Sur İlçesi'ne giden ve teröristler tarafından açılan ateşle ayağından yaralanan Özel Harekat polisi 47 yaşındaki Hayati Boydak iyileşince görev yerine geri döneceğini söyledi.AMASYA'dan 1.5 ay önce geçici...

Diyarbakır’ın Sur İlçesi'ne giden ve teröristler tarafından açılan ateşle ayağından yaralanan Özel Harekat polisi 47 yaşındaki Hayati Boydak iyileşince görev yerine geri döneceğini söyledi.

AMASYA'dan 1.5 ay önce geçici görevle gönüllü olarak Diyarbakır’ın Sur İlçesi'ne giden ve teröristler tarafından açılan ateşle ayağından yaralanan Özel Harekat polisi 47 yaşındaki Hayati Boydak iyileşince görev yerine geri döneceğini söyledi.

Amasya'dan 1.5 ay önce geçici görev gönüllü olarak Diyarbakır’ın Sur İlçesi'ne giden evli ve 2 çocuk babası Özel Harekat'ta görevli Hayati Boydak teröristlerle girdiği çatışmada bacağından yaralandı. Çatışmada yaralanan Boydak ilk tedavi ardından Amasya kent merkezi Hacılar Meydanı Mahallesi'ndeki evine geldi. Ailesinin yanına gelen özel harekat polisi yaşadıklarını anlattı. İyileşip tekrar görev yerine arkadaşlarını yanına döneceğini dile getiren Boydak, şöyle dedi:

"Bu ülke için çarpışan kanını döken şehit ve gazilerimiz için topyekün halk olarak minnettar olmalıyız. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Bizler vatanımızı sahiplendiğimiz sürece ne şanlı bayrağımız gökyüzünde dalgalanacak. Yeter ki hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde olalım."

Sağ bacağını yaralayan kurşunun sinir ile kas arasına isabet ettiği için doktorlar tarafından riskli görülerek ameliyatla alınmadığını belirten Boydak, şöyle konuştu:

"Bir süre bu şekilde kurşun kalacak. Doktorlar daha sonra ameliyatla kurşunu alacaklarını söylediler. Şuan evimde dinleniyorum. Doktorlarımız bacağımda olan kurşunu alırlarsa, hemen iyileşip Diyarbakır’ın Sur İlçesi'ndeki görev yerime tekrar döneceğim."