Halk Otobüsüyle Evine Giderken Başına İsabet Eden Taşla Yaralandı!

Halk Otobüsüyle Evine Giderken Başına İsabet Eden Taşla Yaralandı!
Özel halk otobüsüyle evine ilerleyen gencin başına, durakta kavga eden kişinin attığı taş geldi. 19 yaşındaki genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan saldırgan ise yakalanarak tutuklandı.Çekmeköy'de...

Özel halk otobüsüyle evine ilerleyen gencin başına, durakta kavga eden kişinin attığı taş geldi. 19 yaşındaki genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan saldırgan ise yakalanarak tutuklandı.

Çekmeköy'de özel halk otobüsünde yolculuk eden 19 yaşındaki gencin kafasına durakta kavga eden kişilerin attığı taş geldi. Yaralanan genç kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay, geçtiğimiz pazartesi günü Taşdelen Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Ümraniye istikametinde bulunan Taşdelen Merkez otobüs durağında meydana geldi.

19 yaşındaki Ali Akpınar, iş çıkışı evine gitmek için Alemdağ - Çıksalın hattında çalışan özel halk otobüsüne bindi. Otobüs, Taşdelen Merkez otobüs durağında yolcu almak için durdu. O sırada otobüs durağında iki kişi kavga etmekteydi.

DURAKTAKİ YOLCULAR KAVGA ETTİ

İddiaya göre durakta otobüs bekleyen ve kim olduğu bilinmeyen bir kişi, aynı durakta servis bekleyen D. Ç ile küfür edildiği için kavga etti. Bu kişi, 17 yaşındaki D.Ç 'ye vurduktan sonra duraktakiler kavgayı ayırdı. Daha sonra D.Ç yerden aldığı taşı kavga ettiği kişiye fırlattı.

ATILAN TAŞ BAŞKA BİR YOLCUYA GELDİ

D.Ç.'nin attığı taş, o sırada durakta yolcu almak için durakta bekleyen özel halk otobüsün camını kırarak koltukta oturan yolcu Ali Akpınar'ın kafasına geldi. Kafasından yaralanan 19 yaşındaki Akpınar, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

YARALI AMELİYATA ALINDI

Yaralı Ali Akpınar, hemen bir taksiyle yakında bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Ali Akpınar, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

ŞÜPHELİ EVİNDE YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, D.Ç.'yi evinde yakaladı. 17 yaşındaki şüpheli , Asayiş Büro ekipleri tarafından evinden alınarak yaşı küçük olması nedeniyle Çekmeköy Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. Yapılan inceleme sonucunda şüpheli D.Ç , Anadolu Adalet Sarayı'nda nöbetçi savcılığa çıkartıldı. Ali Akpınar, tutuklama istemiyle mahkemeye gönderildi.

ŞÜPHELİ D.Ç : TAŞI KORKUTMAK AMAÇLI ATTIM

Kasten yaralama suçundan yargılanan D.Ç., ifadesine yaşanan olayı şöyle anlattığı öğrenildi:

Durakta beklediğim servis gecikince küfürlü konuştum. Durakta bulunan bir kişi, küfürü üzerine alınarak bana tepki gösterdi. Aramızda tartışma yaşandı. Bu tartışma sırasında bana yumruk atarak vurdu. Ben ona vuramadım bile. Zaten yaşı büyük bir kişiydi. Durakta duran kişiler bizi ayırdılar. Bu sırada benimle tartışan kişi gelen otobüse binip gitmek istedi. Bende korkutmak amaçlı yerden bir taş aldım. Altığım taşın büyüklüğünü hatırlamıyorum. Bu sırada birileri elimi tuttu, bende o sırada taşı savurdum. Ancak bana vuran kişinin bindiği otobüs kalkmış, yerine başka bir otobüs gelmişti. Taş da bu otobüse isabet etti. Ancak benim bu ikinci otobüsle hiçbir husumetim yoktur. Ben bu otobüse atmadım"

Şüpheli D.Ç , "kasten adam yaralamak" suçundan tutuklandı.

YARALININ BEYİN ZARI ZEDELENDİ

Yaralı Ali Akpınar'ın yapılan ameliyat sonrası gözlem altında tutuluyor. Kafasında kırık oluşan Akpınar'ın beyin zarında zedelenme olduğu belirtildi. Hastanede tedavisi devam eden Akpınar, “Otobüste eve gidiyordum. Ne olduğunu anlamadım. Ensemin hemen arkasında sanki bir şey patladı. Elimi attığımda kan vardı. Dışarıda taş geldiğini söylediler. Taş camı kırıp içeri girdi. Hemen hastaneye götürmüşler ameliyata aldılar. Şu anda tam göremiyorum bulanık görüyorum “diye konuştu.

Baba Süleyman Akpınar ise, “Çok üzücü bir olay. Otobüste durağında kavga sırasında atılan taş benim çocuğumun kafasına gelmiş. Ameliyata aldılar çocuğumu. Doktorlar da bir şey söylemiyor. Tehlike devam ediyor" diye konuştu.

OTOBÜSTE PANİK

Bu arada olay sırasında otobüste yaşanan panik güvenlik kameralarına yansıdı. Gencin oturduğu bölüm kameralara yansımadı. Ancak olayla birlikte otobüs sürücüsü yerinden kalkarak dışarı çıkıyor.