Halk Lis 7 Haziran Kararını Verdi

Halk Lis 7 Haziran Kararını Verdi
CHP' ye yakınlığı ile bilinen Halkçı Liseliler 7 Haziran seçimleri için ilk defa oy kullanacak genç seçmenlere seslendi.Açıklamayı yapan Halkçı Liseliler Genel Başkanı Doğukan Kurnaz şunları söyledi:Bugün burada 7 haziranda...

CHP' ye yakınlığı ile bilinen Halkçı Liseliler 7 Haziran seçimleri için ilk defa oy kullanacak genç seçmenlere seslendi.

Açıklamayı yapan Halkçı Liseliler Genel Başkanı Doğukan Kurnaz şunları söyledi:

Bugün burada 7 haziranda yapılacak genel seçimler için ilk defa oy kullanacak genç kardeşlerimiz için toplanmış bulunmaktayız. Ülkemiz, eğitim sistemini çökerten, hukuk düzenini alt üst eden, ekonomiyi dibe vuran ve demokrasiyi yok sayan malum zihniyet tarafından işgal edilmiş durumdadır. Geleceğimizi çalan diktatör ve cuntasından, badem bıyıklılardan hesabı 7 haziranda sandıkta soracağız.  Bizler Umutluyuz. Biz Gücümüzün Farkındayız. Çünkü devrimin ve değişimin partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi var. Bugün Türkiyede ilk defa oy kullanacak 3.5 milyon yeni secmen vardır, biz o 3.5 milyon kardeşimizi kucaklıyoruz ve oylarına talibiz diyoruz.  Genç arkadaşlarımıza sesleniyoruz.

Ülkemizin gidişatını değiştirmek senin elinde. Yaşanacak bir Türkiye kurmak senin elinde! YGS ve LYS'deki usulsüzlüklerden hesap sormak senin elinde !

CHP, AKP'den kurtuluş partisidir. Kurtuluş hamlesinin ilk adımıdır. Gel Arkadaş !

Hep birlikte bu faşist, gerici, hırsız düzene dur diyelim. 7 Haziran da sandıklara sahip çıkalım ve Kuran ve kurtaran parti, Mustafa Kemal Atatürk ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy verelim."

Halkçı Liseliler 'İlk Oyum CHP'ye kampanyası kapsamında tüm Türkiyede gençlere mektup yollayacak.