Sibel Can'dan Hakan Altun açıklaması

Sibel Can'dan Hakan Altun açıklaması
Şarkılar Bizi Söyler programının çekimleri öncesi rahatsızlanan Hakan Altun ve hastaneye kaldırılan sanatçı Hakan Altun'un sağlık durumuyla ilgili program partneri Sibel Can, açıklamalarda bulundu.

21 Nisan Çarşamba akşamı rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan şarkıcı Hakan Altun yoğun bakıma alınmıştı. Hemen ertesi gün yoğun bakımdan çıkarılan fakat hastanede tedavisi devam eden Hakan Altun'un program partneri Sibel Can, şarkıcının beyin kanaması geçirmiş olabileceğinden endişe edildiğini açıkladı.

"Konuşmakta biraz zorlandığını..."

Sibel Can, "Hakan Altun'un konuşmakta biraz zorlandığını daha önce geçirdiği beyin tümörü ameliyatına bağlı olarak beyin kanaması riskinin olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

dha-cb179ab140b73636653071d8f984567c-1.jpeg

Altun'un yattığı hastaneden açıklama

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumuna ilişkin hastaneden açıklama yapıldı.

Açıklamada, "21 Nisan Çarşamba akşamı kendini iyi hissetmediği için hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un tetkikleri yapılmıştır. Bu tetkikler sonucunda beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu saptanmış ancak erken müdahaleyle ciddi bir sorun oluşmamıştır. Tedbir amaçlı birkaç gün daha hastanede normal odada tedavisi sürecektir. Durumunun seyrine göre önümüzdeki hafta içinde taburcu edilebileceği öngörülmektedir. İlgi, alakanız ve güzel temennileriniz için teşekkür ederiz." denildi.

DHA

 

 

Etiketler :