Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı İYİ Parti'de

Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı İYİ Parti'de
Hababam Sınıfı'nda Bacaksız lakabıyla bilinen Tuncay Akça İYİ Parti'ye katıldı.

Hababam Sınıfı'nda Bacaksız lakaplı öğrenci rolüyle akıllara kazınan Tuncay Akça İYİ Parti'ye katıldı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile fotoğraf çektiren Tuncay Akça parti rozetini de taktı.

whatsapp-image-2022-08-06-at-11-47-13.jpeg

Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı isimli kitabından uyarlanan ve Türk Sineması'nın kült filmlerinden olan Hababam Sınıfı, Yeşilçam'ın ünlü isimlerini bir araya toplamıştı. Bu sırada küçük yaşta olan Tuncay Akça da Bacaksız lakabıyla Hababam Sınıfı'nın muzır karakterlerinden birine hayat vermişti.

Hababam Sınıfı

Hababam Sınıfı, Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı adlı Hababam kitap serisinden uyarlanarak yapılan bir film serisi. Serinin ilk filmi 1975 yılında yapılmış olan Hababam Sınıfı'yken bunu daha sonra yine 1975 yapımı olan Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, 1976 yapımı olan Hababam Sınıfı Uyanıyor ile Hababam Sınıfı Tatilde, 1978 yapımı olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ve 1981 yapımı olan Hababam Sınıfı Güle Güle filmleri izledi.

Serinin yeni nesil filmleri ise 2003 yapımı olan Hababam Sınıfı Merhaba, 2004 yapımı olan Hababam Sınıfı Askerde, 2005 yapımı olan Hababam Sınıfı Üç Buçuk, 2019 yapımı olan Hababam Sınıfı Yeniden ve son olarak 2020 yapımı olan Hababam Sınıfı Yaz Oyunları oldu.

Kaynak:halktv.com.tr