Gizem Ayrılınca, Ormanda Ölüm Tuzağı Kurmuş

Gizem Ayrılınca, Ormanda Ölüm Tuzağı Kurmuş
Köln’de onlarca bıçak darbesiyle öldürülen üniversiteli Gizem cinayetinde sır perdesi aydınlandı. Elazığlı Gizem’in 6 yıldır birlikte olduğu Alman arkadaşının kıskançlık ve ihanet kuşkusuyla ormanda buluşma tuzağı...

Köln’de onlarca bıçak darbesiyle öldürülen üniversiteli Gizem cinayetinde sır perdesi aydınlandı. Elazığlı Gizem’in 6 yıldır birlikte olduğu Alman arkadaşının kıskançlık ve ihanet kuşkusuyla ormanda buluşma tuzağı kurup öldürdüğü belirtildi.

Almanya’da hunharca öldürülen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Elazığlı Gizem Peker’in cinayeti aydınlanmaya başladı. Almanya’nın yerel gazetesi Express haberi şöyle verdi; Bir orman yolu üzerinde Cuma gecesi, Köln-Ostheim. Bir kan havuzunun ortasında çok güzel, genç bir kadın. Yoldan geçenler ve bu korkunç olaya tanıklık ederken çığlıklar arasında acil yardım çağrısında bulundular. Ama onların çığlıkları Gizem’i hayata döndürmede başarısız olur, genç kadın çok kan kaybettiği için ambulansa binmeden ölür.
Yetkililer mağdurun arka omuz ve sırt bölgesinde çok sayıda bıçak yarası olduğunu söylediler. Erkek arkadaşının onu bir deli gibi bıçakladığı belirtiliyor.
Katilin genç kızı sırtından bıçakladıktan sonra bir süre beklediği, yere yığılan Gizem’i bu kez karnından bıçakladığı belirtiliyor. Ancak genç kızın zaten o sırada hayatını kaybettiği ifade ediliyor. Gizem Peker’in Alman gençle 6 yıllık ilişkisi olduğu ve kısa bir süre önce ayrıldığı belirtildi. Katilin Ayşe’yi planlayarak öldürdüğü ve ona ormanda ölümcül tuzak kurduğu aktarılıyor. Alman gencin ‘ihanet ve kışkançlık’ kuşkusuyla Gizem’e bu tuzağı kurduğu ve cinayeti planlayarak işlediği kaydediliyor.
Savcılara göre, cinayet karakteristik “ihanetin karşılığı.” Alman gencin ıssız bir buluşma yerini bu yüzden seçtiği ifade edildi. Gizemin ailesi ve arkadaşları ve Köln, Gizem’in öldürülmesi karşısında şok oldular.