Feyzioğlu: İhtiyaç Duyulan Lisanın Sahipleri Biziz

Feyzioğlu: İhtiyaç Duyulan Lisanın Sahipleri Biziz
Feyzioğlu: Türkiye'nin birliği için ihtiyaç duyulan lisanın sahipleri biziz.Samsun’da katıldığı programda konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu “Türkiye’nin birliği ve beraberliği için ihtiyaç duyulan...

Feyzioğlu: Türkiye'nin birliği için ihtiyaç duyulan lisanın sahipleri biziz.

Samsun’da katıldığı programda konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu “Türkiye’nin birliği ve beraberliği için ihtiyaç duyulan lisanın sahipleri biziz, biz avukatlar” dedi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Samsun Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Avukatlar gecesi’ etkinliğine katıldı.

Samsun Barosu lokalinde gerçekleştirilen programda konuşan Feyzioğlu, “Bugün kardeşlik günü, birlik günü, beraberlik günü. Türkiye’nin birliği ve beraberliği için ihtiyaç duyulan lisanın sahipleri biziz, biz avukatlar. Çünkü Türkiye 77 milyonuyla insan hakları demokrasi özgürlükler paydasında eşit yurttaş olduğu takdirde, her birimiz bu 77 milyonun asli unsuru hissetmeye başladığımız anda birliğini beraberliğini bir daha hiç bozulmamak üzere sağlayacaktır. İşte bunu sağlamanın yolu da hukukun üstünlüğünün savunucuları siz çok değerli meslektaşlarımın elindedir. Avukatlık Türkiye’de hiç bu kadar önemli ve sorumluluk gerektiren bir meslek olmamıştır” diye konuştu.