Erdoğan'ı Protesto Eden 4 Kişi Gözaltında!

Erdoğan'ı Protesto Eden 4 Kişi Gözaltında!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van'daki konuşması sırasında 4 kişi gözaltına alındı.Van'a bugün toplu açılış törenine katılmak üzere gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yapacağı platforma çıkmasından...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van'daki konuşması sırasında 4 kişi gözaltına alındı.

Van'a bugün toplu açılış törenine katılmak üzere gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yapacağı platforma çıkmasından sonra bir grup 'yuh' çekerek protestoda bulundu. Protestocu grup, polisler tarafından dağıtılırken, 4 kişi gözaltına alındı.

Ankara'dan uçakla Van'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, geniş güvenlik önlemleri altında Van'a girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçiş güzergahlarına 20 metreyle arayla polis yerleştirilrken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van'ın Kazım Karabekir Caddesi'nden giriş yaparak mitingin yapıldığı alana geldi. Erdoğan, Beşyol meydanında kurulan platforma çıkıp konuşma yapacağı sırada Erdoğan için toplanan kalabalığın arka taraflarında bulunan bazı gruplar 'yuh' çekerek protestoda bulundu. Bunun üzerine çok sayıda çevik kuvvet polisi protestocu grupları dağıtmaya çalıştı. Kentin çeşitli ara sokaklarında kısa süreli kovalamaca yaşandı.

Bu arada, polisin müdahalesine protestocu gruplar ise taş atarak karşılık verdi. Polisler bir çok ara sokakta gözyaşartıcı gaz kullanarak göstericileri dağıtmaya çalıştı. Olaylar sırasında şu ana kadar 4 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Erdoğan'ın Beşyol Meydanı'ndaki konuşması sürüyor.