Erdoğan Şili’de

Erdoğan Şili’de
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Şili, Peru ve Ekvador’u kapsayan Latin Amerika turunun ilk durağı olan Şili’nin başkenti Santiago’ya geldi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Arturo Merino...

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Şili, Peru ve Ekvador’u kapsayan Latin Amerika turunun ilk durağı olan Şili’nin başkenti Santiago’ya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Arturo Merino Benitez Uluslararası Havaalanı’nda Şili Dışişleri Bakanı Heraldo Munoz, Törenler ve Protokol Genel Müdürü Büyükelçi Gloria Navarrete, Santiago Hava Garnizon Komutanı Hugo Rodriguez, Şili'nin Ankara Büyükelçisi Fernando Varela Palma ve Türkiye'nin Santiago Büyükelçisi Naciye Gökçen Kaya karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a; eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanındaki karşımanın ardından, beraberindeki heyetle birlikte konaklayacağı otele hareket etti.