Erdoğan Kılıçdaroğlu'na 'Çarkçı' Dedi

Erdoğan Kılıçdaroğlu'na 'Çarkçı' Dedi
Tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de miting yaptı ve Kemal Kılıçdaroğlu için "Çarkçı" ifadesini kullandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tek vatan üzerinden hiçbir kimsenin herhangi bir...

Tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de miting yaptı ve Kemal Kılıçdaroğlu için "Çarkçı" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tek vatan üzerinden hiçbir kimsenin herhangi bir operasyon düşünmemesi gerektiğini belirterek, “Düşünürse karşısında bizi bulur. Silahlı kuvvetlerimizi, emniyet teşkilatımızı bulur. Hepsinden öte bu aziz milletimizi bulur” dedi. Paralel yapı ile mücadelede söz eden Erdoğan, “Buna yönelik MGK kararımızı aldık. İş şu anda hayata geçti. Şu anda hepsi teker teker toplanıp içeri atılıyor mu? Ama bakıyorsunuz ki, 99′da baş imam kaçıp gitti. Nereye? Amerika’ya. Şimdi küçük imamlar da kaçmaya başladı. Onlar da kaçıyor. Yahu Mihrap terk edilir mi? Ama bunlar Mihrabı terk eden imamlar” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şunları söyledi:

“Bunlar insanlıktan nasibini almamış. Bunlar terörü teşvik edenler. 15 yaşındaki Yasin Börü’yü 3.kattan atmak suretiyle bıçaklayıp sonra da  arabayla üzerinden geçip şehit edenler bunlar değil mi? Sonra da çıkıp ben böyle bir şey talep etmedim diyen kim. Ölen kim 50 Kürt. Kürt kardeşime diyorum ki sizi bu faşist Kürtlerden diğer Kürtleri kurtarmaya geliyoruz. Şimdi de çıkmışlar evleri işaretliyorlar. Biz bu işaretleme işini tarihten biliyoruz.

Eğer bu seçimde bölücü örgüte ve onun güdümündeki partiye karşı güçlü bir duruş koymazsanız bunlar size hayatı zindan eder.

PAZAR, KIRILMA NOKTASI

Tek partinin makbul Türk projesini başına geçiren milletin inanıyorum ki makbul Kürt projesini de yerle yeksan edecektir. Ana muhalefetin başındaki adam imam hatipleri kapatacağız diyor. Kayseri’ye gidiyor böyle bir sözümüz olmadı diyor. Peki 1+8+3 ne demek. Müslüman bir sokulduğu delikten bir daha sokulmaz. HSYK’dan bir kara geldi yargıda başörtülü olarak duruşmalara girilebilir.

Sabreden kişi zafere ulaşır. Bu Pazar bir kırılma noktasıdır. Biz Allah’ın huzurunda rükuda eğiliriz. Bunun dışında hiçbir makam bizi  eğemedi. Eğemeyecek. Birisi çıkıp diyor ki Kabe’miz Taksim’dir. Ama bizim Kabe’miz Mekke’de. Üç gün çalışacağız, ki Pazar kırılma noktası. Gerçekten hayret verici koalisyonlar var. Bu, eski Türkiye koalisyonu.

NEW YORK TIMES GÖZÜNÜ BİZE DİKTİ

New York Times diye bir gazete var. Bu gazete Sultan Abdulhamit’e suikast yapıldığında heyecanla duyurmuştu. Rahmetli Menderes’in idamını aynı şekilde duyurmuştu. Özal’ın ölümün bin bir hakaretle haber yapmıştı. Şimdi gözünü bize dikmişler. Yahu her yerin gazete olsa her yerinden kin aksa ne yazar. Biz kefenimizi giymişiz bu yola böyle çıkmışız. Bizi Menderes’in akıbetiyle Mursi’nin akıbetiyle tehdit edenlerin aklı nerenden aldığını görüyor musunuz.

KILIÇDAROĞLU’NA “ÇARKÇI” DEDİ

Tuttular cumhurbaşkanlığı külliyesindeki klozetle uğraşmaya başladılar. Bunlarda seviye kalite yok. TRT’deki canlın yayında hodri meydan dedim. Eğer dürüstsen gel gezdirelim dedik. Gelemedi. Ben dedi orayı kast etmedim. Ya dürüst ol be. O zaman nereyi kast ettin onu anlat. Zaten bu kasetle gelmiş bir genel başkan değil mi? Ne dedi Sayın Baykal’ın yanından ayrılırken aday olmayacağım. Sonra aday oldu. O yüzden millet Çarkçı Kemal diyor. Bizim 40 yıl siyasi hayatımızda böyle bir şey yok.”