Doğuma Giderken Kaza Yapan Anne, Bebeğini Kucağına Alamadan Öldü

Doğuma Giderken Kaza Yapan Anne, Bebeğini Kucağına Alamadan Öldü
İzmir'in Konak ilçesinde, doğum için hastaneye giden ailenin bulunduğu araç önce durağa sonra da bir araca çarptı. Kazada ağır yaralanan hamile Hacer Kaltuş, tedavi gördüğü hastanede doğum yaptı. Atlas isiminde bebeği dünyaya...

İzmir'in Konak ilçesinde, doğum için hastaneye giden ailenin bulunduğu araç önce durağa sonra da bir araca çarptı. Kazada ağır yaralanan hamile Hacer Kaltuş, tedavi gördüğü hastanede doğum yaptı. Atlas isiminde bebeği dünyaya getiren anne, 2 gün sonra çocuğunu kucağına alamadan hayatını kaybetti.

Kaza, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 08.00 sıralarında, Yeşildere caddesi BESAŞ durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir temizlik firmasının sahibi olan Tucay Kaltuş, bir doğalgaz şirketinde muhasebe sorumlusu olarak görev yapan hamile eşi Hacer Kaltuş'un doğumu için 5 yaşındaki oğulları Aras ve 2 akrabasını da alarak yola çıktı. Bornova'dan Karabağlar yönüne giden Tuncay Kaltuş yönetimindeki minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki otobüs durağına çarptı. Savrulan minibüs, bir başka araca vurarak durabildi. Kazada doğum yapacak olan Hacer Kaltuş ağır yaralanırken diğer 4 kişi hafif yaralandı. Ambulans ile Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hacer Kaltuş, hemen sezaryenle doğuma alındı. Hacer Kaltuş, bir erkek bebek dünyaya getirirken doğumdan sonra hemen ameliyata alındı.

BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALAMADAN HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan sağlıklı bir şekilde doğan ve Atlas ismi verilen bebek, bir özel hastaneye sevk edilerek kuvöze konuldu. Sezaryenin ardından ameliyat olan anne Hacer Kaltuş ise doğumdan 2 gün sonra, bebeğini kucağına dahi alamadan hayatını kaybetti.

Kaltuş ailesi üzücü haberle büyük şok yaşadı. Baba Tuncay Kaltuş'un, doğuma gitmeden bir gün önce sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı yazısı ise görenleri duygulandırdı. İkinci çocukları olmasının heyecanını yaşayan baba Kaltuş sosyal paylaşım sitesine "6 Şubat cumartesi günü saat 09.00'da özel hastanede sevgili eşim hayat arkadaşım doğum yapacaktır. ALLAH nasip ederse Atlas adında bir oğlumuz daha olacaktır. Gelmek isteyen bütün dostlarımızı yanımız da görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir hayırlı cumalar dilerim" yazdı.