Diyarbakır'da Sanatçıya Dayakla İlgili Soruşturma

Diyarbakır'da Sanatçıya Dayakla İlgili Soruşturma
DİYARBAKIR'da, bir gazeteye terör örgütü PKK aleyhinde açıklamalarda bulunan 'Çiyager' lakaplı ses sanatçısı Mehmet Karakuş'un evinden çıkarken uğradığı saldırı da sopayla yaralanması ile ilgili soruşturma başlatıldı.Diyarbakır...

DİYARBAKIR'da, bir gazeteye terör örgütü PKK aleyhinde açıklamalarda bulunan 'Çiyager' lakaplı ses sanatçısı Mehmet Karakuş'un evinden çıkarken uğradığı saldırı da sopayla yaralanması ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, 'Çiyager' lakaplı ses sanatçısı Mehmet Karakuş'un bugün sabah evinden çıktığı sırada kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğramasıyla ilgili soruşturma başlattı. Bugün sabah saatlerinde önce Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne oradan da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Karakuş'un iki kolunun da kırıldığı belirtildi.

Olayla ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın yaptığı açıklamada, "Bazı basın ve yayın organlarında verdiği demeçlerle gündeme gelen M.K. (Çiyager) isimli sanatçının, 29.01.2016 tarihinde ikameti önünde darp edilmesi olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. Olayın faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmekte olup, yürütülen soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir" denildi.