Diyarbakır'da 134 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır'da 134 Kilo Esrar Ele Geçirildi
DİYARBAKIR'da, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan yol kontrol uygulaması esnasında kaçan bir araçtan atılan 134 kilo 780 gram esrar maddesi ele geçirildi.Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada,...

DİYARBAKIR'da, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan yol kontrol uygulaması esnasında kaçan bir araçtan atılan 134 kilo 780 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildiği açıklandı. Açıklamada, "Çınar/Ovabağ Jandarma Karakol Komutanlığı'nca icra edilen yol kontrol ve araması esnasında, arama noktasını fark eden bir araçtan Ovabağ mahallesi içinde bir şahsa ait ahırın yanına siyah poşetlerin atıldığı ve aracın hızla olay yerinden ters istikamete kaçtığı tespit edilmiş, bahse konu yerde yapılan aramada 13 adet siyah poşetler içerisinde duvar kenarına bırakılmış vaziyette uyuşturucu madde 134 kilo 780 gr kubar esrar ele geçirilmiştir. Uyuşturucu maddeleri bırakarak kaçan şüpheli ve aracın tespit çalışmaları devam etmekte olup, Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulmuştur" denildi.