Çocuklar Karın Tadını Poşetlerle Kayarak Çıkardı

Çocuklar Karın Tadını Poşetlerle Kayarak Çıkardı
İstanbul'da etkili olan kar yağışı, büyük küçük demeden herkesin eğlence kaynağı oldu. Ellerine aldıkları poşetler ve tepsilerle kayan çocukların eğlencesine yetişkinler de ortak oldu.İstanbul'da etkili olan kar yağışı,...

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, büyük küçük demeden herkesin eğlence kaynağı oldu. Ellerine aldıkları poşetler ve tepsilerle kayan çocukların eğlencesine yetişkinler de ortak oldu.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, şehrin yüksek ilçelerinde yoğun şekilde kendini gösterdi. Sömestr tatilini fırsat bilen Başakşehirli çocuklar, ellerine aldıkları poşetler ve tepsilerle kayarak, karın tadını doyasıya çıkardı. Karın tadını çıkaranlar yalnızca çocuklar olmadı. Çocukların kar eğlencesine ortak olan yetişkinler de çocukluk günlerine geri döndü.

"ÇOCUKLUĞUMA DÖNMEK İSTEDİM"

Çocukları görünce dayanamayıp eğlencelerine ortak olduğunu belirten Yasemin Gökgöz, "Kayan çocukları gördük. Biz de önceden poşetlerle leğenlerle kayardık. Yer çok müsait. Ben de çocukluğuma dönmek istedim. Çocuklara eşlik ettik birlikte poşetlerle kaydık, çok eğlenceli. Başakşehir'de karın tadı başka bir güzel" dedi.