Cizre Şehidi Memleketine Uğurlandı

Cizre Şehidi Memleketine Uğurlandı
Şırnak’ın Cizre ilçesinde şehit olan özel harekat polisi Uğur Kutku’nun naaşı, düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi Gaziantep’e uğurlandı.Sokağa çıkma yasağının 14 Aralık’tan bu yana sürdüğü Cizre’de...

Şırnak’ın Cizre ilçesinde şehit olan özel harekat polisi Uğur Kutku’nun naaşı, düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi Gaziantep’e uğurlandı.

Sokağa çıkma yasağının 14 Aralık’tan bu yana sürdüğü Cizre’de PKK’lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Uğur Kutku (26) için cenaze töreni düzenlendi. Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Bedirhan Turanoğlu, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocakalay ve şehidin silah arkadaşları katıldı.

Tören, şehidin cenazesinin katafalka konulması ve öz geçmişinin okunmasıyla başladı. Daha sonra şehit için dualar okundu. Ardından şehidin cenazesi memleketi Gaziantep’e gönderilmek üzere helikopterle Şerafettin Elçi Havalimanı'na götürüldü.