CHP'li Gençlerden Çerçioğlu'na Ziyaret

CHP'li Gençlerden Çerçioğlu'na Ziyaret
CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Yıldırım ve yönetimi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Söke...

CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Yıldırım ve yönetimi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, yeni dönemde yapmayı planladıkları yeni projeler hakkında Başkan Özlem Çerçioğlu ile fikir alışverişinde bulundu.

CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Halil Yıldırım “Özlem Başkanımızın desteğini her zaman üzerimizde hissediyoruz. Başımızda Topuklu Efe olduğu sürece hiçbir sıkıntımız olmayacak. Özlem Başkanımıza bize göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi. Başkan Halil Yıldırım ve yönetimi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem Çerçioğlu’na 09 numaralı Topuklu Efe yazılı forma ve Sökespor atkısı hediye etti.

Söke’den gelen gençlerle tek tek ilgilenen Özlem Çerçioğlu “Birlikte çalışarak kentimizin ve ülkemizin geleceği için önemli adımlar atıyoruz ve atacağız. Gençlik yalnızca broşür dağıtan, afiş dağıtan gruplar olmayacaktır. Sizler önümüzdeki süreçlerde birer belediye başkanı, birer meclis üyesi olacaksınız. Partimizin her kademesinde yer alacaksınız. Anlamlı ziyaretiniz için teşekkür ediyor, Hepinize görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.

Özlem Çerçioğlu da göreve seçilmelerinden dolayı Halil Yıldırım’a ve yönetim kurulunu tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.