Ceyhan'da Polis Aracı Şarampole Uçtu!

Ceyhan'da Polis Aracı Şarampole Uçtu!
ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde şüpheli bir otomobili kovalayan sivil polis aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada, aracı kullanan 42 yaşındaki polis memuru Aziz Gündüz...

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde şüpheli bir otomobili kovalayan sivil polis aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada, aracı kullanan 42 yaşındaki polis memuru Aziz Gündüz ile komiser yardımcısı Uğur Kaya, yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında D-400 karayolu Yılankale mevkiinde meydana geldi. Ceyhan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yol kontrolü yaptığı sırada durumundan şüphelendiği bir otomobile Ceyhan Köprüsü yakınlarında dur ihtarında bulundu. Otomobil, dur ihtarına uymayıp kaçınca, sivil bir polis aracı da takip etmeye başladı. 42 yaşındaki polis memuru Aziz Gündüz'ün kontrolündeki 01 L 2691 plakalı sivil polis aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçup, telefon direğine çarparak durabildi. Kazada, aracı kullanan Gündüz ile komiser yardımcısı Uğur Kaya yaralandı. Yaralı polisin kazıyı telsizden anons etmesi üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralı polislerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazayı haber alan Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız da hastaneye geldi.

Kaçan aracı yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya devam ediyor.