Çanakkale'de İnsanlık Dışı Olay!

Çanakkale'de İnsanlık Dışı Olay!
Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi'nde, iki köpek boyunlarından ağaca asılarak katledildi.Vahşet, bir vatandaşın bu durumu cep telefonuyla görüntüleyerek sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıktı.Gökçeada'nın Kuzulimanı Mevkii'ndeki...

Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi'nde, iki köpek boyunlarından ağaca asılarak katledildi.

Vahşet, bir vatandaşın bu durumu cep telefonuyla görüntüleyerek sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Gökçeada'nın Kuzulimanı Mevkii'ndeki mezarlık yakınlarında gezinen bir vatandaş, boynundan ağaca asılarak katledilmiş bir köpek gördü. Olayı cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Gördüğü manzara karşısında büyük üzüntü yaşarken, az ileride aynı şekilde katledilmiş ikinci bir köpeği fark etti. O köpeği de görüntüleyip, sosyal medyada paylaşmasıyla vahşet ortaya çıktı.

Vahşeti görüntüleyen vatandaşın "Şuraya bak ya. Bu hayvanı nasıl buraya asmışlar. Allah'ım yarabbi. Görüyorsunuz, insanlık dramı bir şey. Bakın iki tane köpeği asmışlar şerefsizler. Yazık günah, bu hayvan buraya asılır mı ya! Bunu hangi şerefsiz, hangi namussuz böyle yapar. Hayvan haklarına götürüp bunu izleteceğim. Tüh Allah kahretmesin" tepkisi de görüntülere yansıdı.

Kan donduran görüntüleri izleyenler ise yaşananlara büyük tepki gösterdi. Bu vahşeti yapanların biran önce bulunarak cezalandırılmasını istedi.