Bitlis’te Kokain ve Kaçak Telefon

Bitlis’te Kokain ve Kaçak Telefon
BİTLİS'in Tatvan İlçesi'nde polisin araç ve çeşitli evlerde yaptığı aramada 61 gram kokain, yaklaşık 3 gram esrar ve 5 bin 390 kaçak cep telefonu ele geçirildi.BİTLİS'in Tatvan İlçesi'nde polisin araç ve çeşitli evlerde...

BİTLİS'in Tatvan İlçesi'nde polisin araç ve çeşitli evlerde yaptığı aramada 61 gram kokain, yaklaşık 3 gram esrar ve 5 bin 390 kaçak cep telefonu ele geçirildi.

BİTLİS'in Tatvan İlçesi'nde polisin araç ve çeşitli evlerde yaptığı aramada 61 gram kokain, yaklaşık 3 gram esrar ve 5 bin 390 kaçak cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ile Tatvan Grup Amirliği ekipleri Tatvan'nın Eski Ahlat Yolu üzerinde yaptıkları yol kontrelleri sırasında N.A. B.A. ve U.A.'nın içerisinde bulunduğu aracı şüphe üzerine durdurararak arama yaptı.

Yapılan aramalarda şahısların üzerinde satışa hazır vaziyette 41 paket halinde 17 gram, sonradan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 44 gram olmak üzere toplam 61 gram kokain ile yaklaşık 3 gram kubar esrar ele geçirdi. Uyuşturucu ile ilgili gözaltına alınan N.A., B.A. ve U.A. sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Tatvan ilçe girişinde yol kontrolü yapan ekiplerin sebze yüklü kamyonu durdurararak yaptıkları aramalrda ise kasanın alt kısmına gizlenmiş vaziyette çeşitli markalarda 5 bin 390 kaçak cep telefonu ele geçirdi. Olayla ilgili olarak göz altına alınan kamyon şoförü M.B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.