Bindiği takside ölüm tehdidi alan Barbaros Şansal, ertesi gün darp edildi

Bindiği takside ölüm tehdidi alan Barbaros Şansal, ertesi gün darp edildi
Tasarımcı Barbaros Şansal, bindiği taksicinin kendisini tam olarak tanıyamadığını ve kendisi hakkında tecavüz ve ölüm tehdidinde bulunduğunu yazdı. Şansal ertesi gün de Sarıyer'de darp edildiğini köşesinden bildirdi.

Tasarımcı ve ‘terzi yamağı’ Barbaros Şansal, bindiği takside ölüm tehdidi aldı. Yaşadığı olayı bugün T24’teki köşesinde anlatan Şansal, taksicinin kendisini tanıyamadığını ama benzettiğini ve ölümle tehdit ettiğini aktardı.

Şansal, taksicinin kendisine bakarak “Seni bir yerden tanıyor muyum ben?” dediğini ve kendisinin de inkar ettiğini belirtti. Bu durumda taksicinin “Yok. Bir i*ne modacı var. Adı Barbaros Şansal, ona benzettim. Tanıyor musun?” dediğini ifade etti. Barbaros Şansal ardından taksicinin söylediklerini şöyle aktardı:

“Bizim ülkücüler onu havalimanında ne güzel benzettiler ama. Yurt dışına kaçmış it. Keşke gelse de benim arabama binse. Önce bir güzel tecavüz ederim. Sonra ver Allah ver, eşek sudan gelene kadar döverim. Sonra da öldürür yol kenarına atarım.”

Korkmadığını fakat kaygılandığını belirten Şansal, bu olaydan bir gün sonra da Sarıyer meydanında hakarete uğradığını ve darp edildiğini vurguladı. Durumu “18 yılda gelinen nokta bu” diyerek özetleyen Şansal, okurlarına “Ya siz? Güvende misiniz?” sorusunu yönelterek yazısını sonlandırdı.

BARBAROS ŞANSAL'DAN AÇIKLAMA 

Barbaros Şansal darp haberinin altına eklediği ifadesinde "İçişleri bakanlığı Beyaz TV'nin hedef gösteren yayınlarını uyaracakmış, yeter ki uğradığım linç girişimi, taciz, darp, hakaret ve hukuksuzlukları artık sosyal medyaya yansıtmamam kaydıyla."